Naděje Innistradu 2016 - Naděje Innistradu 2016

Jace se ve svém životě potkal s mnoha nevysvětlitelnými úkazy a vždy jej jeho nutkavá potřeba táhla k tomu, aby je co nejdůkladněji prostudoval a pochopil. Tajemství jej lákalo jako otevřený květ leknínu. A někde hluboko uvnitř jej jako rozžhavená ocel pálilo zjištění, že tohle tajemství nedákáže pochopit nejspíš nikdy. Kdo jsou a proč jsou? Na světě Zendikaru řádí obří manifestace nepochopitelných a nereálných Eldrazi a Jace se vydal hledat odpovědi do míst, kam nikdy nemyslel, že jej jeho osudy zavedou. Při svém pátrání se dostal až na svět Innistrad, který byl nedávno osvobozen a byl mu navrácen jeho anděl strážný, ale tento svět katastrofy přímo přitahuje a Jace hned po svém příjezdu zjistí, že se zaplétá do pavučiny záhad, která jej obklopuje a prostupuje jím stejně jako tichá, neviditelná, ale velmi pevná pavučina šílenství, které se šíří po světě. Jace sám začíná halucinovat, ale stejně zkouší znovu a znovu najít prastarého planeswalkera-upíra Sorina Markova, který kdysi, dávno předtím, než se Jace vůbec narodil, byl při tom, když spolu s Nahiri a přízračným Uginem Eldrazi poutali do jejich chmurných vězení.
Jace nalezl mnohem víc než původně hledal. Nalezl příběh o pomstě a nenávisti, o zaslepené víře, rozervané duši, nekonečném smutku a nalezl také nečekaného spojence. Liliana Vess měla své sobecké důvody, proč Jacovi pomohla, ale stejně se nemohl celou dobu zbavit dojmu, že je za tím něco víc.
Když Jace Innistrad opouští, nechává za sebou polomrtvý a šílenstvím pohlcený svět a přesto si odnáší jen některé z odpovědí, v jejichž nalezení tolik doufal.

Fotky
 
Počet zobrazení 
 
 
Powered by Phoca Gallery